Apollos geeft TinekeWuister Boek Lucht

Het principe van training en coaching dat Stichting Apollos en haar partners in het veld aanbieden is gebaseerd op het oplossen van de problemen door de lokale leiders in de maatschappij in hun eigen context. Niet wat wij vinden is belangrijk, maar wat mensen ter plaatse als probleem ervaren, wordt aangepakt, gebaseerd op de beste lokale inzichten.

Een goed toepasbaar boek lezen brengt mij eigenlijk hetzelfde. Ik vind het prettig als ik de inhoud tot me kan nemen en op mijn eigen manier kan verwerken. In mijn eigen context, passend bij mijn eigen achtergrond.
De boekjes van Tineke Wuister, christelijk leiderschapscoach en schrijfster gaan uit van ditzelfde idee. Ze schrijft over leven en werken vanuit rust, met focus en vanuit vrijheid. Dat doet ze met Bijbelse diepgang maar ook zo praktisch, dat je de inhoud voor jezelf gemakkelijk toepasbaar kunt maken en er beter van worden.

Stichting Apollos biedt nu één van de boekjes naar keuze aan als welkomstgeschenk als jij deze winter nog besluit ons werk te gaan steunen. Bij donatie van een jaar lang een cursusplaats in een van de projectlanden ontvang je het boekje thuis. Je kunt zowel de keuze van het projectland als van het boekje kenbaar maken.

Verkrijg hier het boekje van jouw keuze.

© 2016 Apollos | Webdesign Irene Grafisch Ontwerp