Nu GRATIS boek bij donatie

Stichting Apollos gebruikt jouw donatie voor het trainen en coachen van lokale leiders. Zij ontwikkelen hiermee cursussen om hun eigen maatschappelijke problemen in kaart te brengen, bedenken oplossingen in hun eigen cultuur implementeren deze.

Niet de donateurs van het rijke noordelijk halfrond bedenken wat de beste oplossing is, maar de mensen uit de communities zelf! ZOWEL HET PROBLEEM ALS DE OPLOSSING WORDEN DAARMEE HUN EIGENDOM.

Help NU mee om onze doelstellingen te bereiken door te doneren en ontvang een GRATIS boek naar keuze uit de serie van Tineke Wuister

De boekjes van Tineke Wuister, christelijk leiderschapscoach en schrijfster gaan over leven en werken vanuit rust, met focus en vanuit vrijheid. Dat doet ze met Bijbelse diepgang maar ook zo praktisch, dat je  de inhoud voor jezelf gemakkelijk toepasbaar kunt maken en er beter van worden.

Apollos geschenk Lucht Tineke WuisterLUCHT

7 tips voor meer rust

In dit boek ontdek je waarom rusten zo ongelooflijk productief is en hoe jij meer lucht in je leven kunt creëren!

Apollos geschenk Zicht Tineke WuisterZICHT

7 tips voor meer focus

Dit boek helpt je helder zicht te krijgen op jouw levensmissie is, wat jij prioriteit wilt geven en hoe je dat kunt doen!

Apollos geschenk Echt Tineke WuisterECHT

7 tips voor meer vrijheid

De derde in deze serie, is nog niet verschenen maar wordt verwacht in december 2021 en kan worden nagestuurd

Groot meervoudig effect voor een klein bedrag

Stichting Apollos legt consequent bouwstenen van verandering in de samenleving. Een cursist die is opgeleid, gaat met een plan zijn omgeving in om problemen op te lossen. Hij verzamelt een groep mensen om zich heen, die hij betrekt bij zijn plan en traint om het zelf uit te voeren. Als het vuurtje eenmaal brandt gaat het verder. Apollos traint de trainer. Als wij dit principe uitleggen krijgen we vaak de reactie:

“Zo moet het. Er is geen betere manier van verbeteren, er is geen effectievere manier van ondersteunen en geven te bedenken”

Een cursist kost € 15 per maand, dat is € 180 per jaar. Wij hebben naast gebed voor de regio jouw financiële steun hard nodig om onze doelen te bereiken.

Kies nu hieronder het boek van jouw keuze en laat weten hoe je een jaarcursus wilt sponsoren.