Bent u enthousiast geworden over de visie van Apollos en wilt u ons werk ondersteunen? Dat kan op de volgende manieren.

Geven

Uw financiële steun is van harte welkom! Uw kunt uw gift overmaken op: Rabobank Vallei en Rijn: NL36 RABO 0158 7493 16 t.a.v. Stichting Apollos te Veenendaal of het volgende formulier gebruiken:

U kunt hieronder het bedrag kiezen en u wordt vervolgens doorgestuurd naar de betaalomgeving, waar u kunt kiezen tussen iDeal en PayPal.

Stichting Apollos is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar van de belasting.

 

 

>> Overeenkomst Periodieke schenking

 

Bidden

Wij geloven dat gebed de sleutel is tot het welslagen van elk werk dat voor God wordt gedaan. Wij waarderen het dan ook erg als u ons werk in uw danken en bidden wilt meenemen.

Een aantal specifieke dank- en gebedspunten:

  • Dank voor de vele medewerkers die inmiddels in verschillende delen in Afrika aan de slag zijn om een Afrikaans opleidingsprogramma voor Afrika (verder) te ontwikkelen.
  • Dank voor de positieve invloed die onze hiv/aids-cursus al heeft in bijvoorbeeld een land als Mozambique.
  • Dank voor de goede naam die Apollos heeft in Suriname.
  • Dank en bid voor de studenten die op dit moment de opleiding volgen.
  • Bid voor voldoende financiële middelen om onze projecten te kunnen blijven financieren, zodat steeds nieuwe leiders opgeleid mogen worden.

Op de hoogte blijven

We houden u graag op de hoogte van onze activiteiten en resultaten. U kunt u via dit formulier inschrijven voor de digitale nieuwsbrief die maximaal zes keer per jaar verschijnt.