Bent u enthousiast geworden over de visie van Apollos en wilt u ons werk ondersteunen? Dat kan op de volgende manieren.

Geven

Uw financiële steun is van harte welkom! Uw kunt uw gift overmaken op: Rabobank Vallei en Rijn: NL36 RABO 0158 7493 16 t.a.v. Stichting Apollos te Veenendaal of het volgende formulier gebruiken:

U kunt hieronder het bedrag kiezen en u wordt vervolgens doorgestuurd naar de betaalomgeving, waar u kunt kiezen tussen iDeal en PayPal.

Stichting Apollos is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn uw giften aftrekbaar van de belasting.

Bidden

Wij geloven dat gebed de sleutel is tot het welslagen van elk werk dat voor God wordt gedaan. Wij waarderen het dan ook erg als u ons werk in uw danken en bidden wilt meenemen.

Een aantal specifieke dank- en gebedspunten:

  • Dank voor de vele medewerkers die inmiddels in verschillende delen in Afrika aan de slag zijn om een Afrikaans opleidingsprogramma voor Afrika (verder) te ontwikkelen.
  • Dank voor de positieve invloed die onze hiv/aids-cursus al heeft in bijvoorbeeld een land als Mozambique.
  • Dank voor de goede naam die Apollos heeft in Suriname.
  • Dank en bid voor de studenten die op dit moment de opleiding volgen.
  • Bid voor voldoende financiële middelen om onze projecten te kunnen blijven financieren, zodat steeds nieuwe leiders opgeleid mogen worden.

Op de hoogte blijven

We houden u graag op de hoogte van onze activiteiten en resultaten. U kunt u via dit formulier inschrijven voor de digitale nieuwsbrief die maximaal zes keer per jaar verschijnt.